EBUBEKİR TUNA AKÇEŞME

1991 yılında Kayseri'de doğdum.

2007 ve 2009 yılları arasında, Comenius Programı kapsamında, İtalya ve Yunanistan'ın da aralarında bulunduğu işbirlikçi okullarla birlikte Europian Pupils Magazine isimli uluslararası derginin çıkarılması çalışmalarına dahil oldum. Selanik'teki çalıştaylarda yer almanın yanı sıra, yazılarım da bu dergide yayınlandı.

2011 yılında Almanya'nın RWTH Aachen Üniversitesinde, Erasmus Programı ile değişim öğrencisi olarak eğitim gördüm. 2010 ile 2014 yılları arasında, ETÜT Tiyatro Topluluğunda oyunculuk ve yönetmen yardımcılığı yaptım. 2013'te, Türkiye İnşaat Mühendisliği Öğrencileri Buluşması etkinliğinde iletişim ve koordinasyon sorumlusu olarak görev aldım.

2014'te Erciyes Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldum ve aynı yıl İzmir ve İstanbul'daki çeşitli şantiyelerde Saha Mühendisi ve Kontrol Mühendisi olarak tecrübe kazandım. Askerlik görevimi 2016 yılında İzmir'de tamamladıktan sonra, aynı yıl Kayseri, İncesu Belediyesi'nde çalışmaya başladım.

2017'de, Youtube üzerinde bir sayfa açtım ve burada videolar paylaşmaya başladım. Aynı yıl Udemy gibi platformlarda Mühendislik ve Müzikle ilgili ücretsiz bilgiler paylaştım. Ayrıca Klasik Müzik ve Türk Halk Müziği eserlerini düzenledim ve online platformlarda yayınladım.

İncesu Belediyesi'ndeki görevim sırasında, özellikle sürdürülebilir ve verimli yeşillendirme çalışmalarına odaklandım ve 2019 yılında, Kayseri Üniversitesi İncesu Meslek Yüksek Okulu'nun Çevre Düzenleme ve Yeşillendirme çalışmalarına katıldım. İncesu Belediyesi'nin "İncesu Marina Sosyal Tesis ve Mesire Alanı" projesini 2019-2020 döneminde koordine ettim.

Bu süre zarfında, kamu kaynaklarının ve hizmetlerinin, kanunlar çerçevesinde, vatandaşların yararına en etkin ve sürdürülebilir şekilde sunulması için çalıştım. Bu anlayışla, çeşitli iş ve eğitimlere katıldım.

2017 yılından itibaren, bireysel ve toplumsal sorunların daha etkin bir şekilde aşılabilmesi ve kişilerin çevreleriyle etkileşimlerini daha iyi anlayabilmek, çözümler üretebilmek için Sosyoloji ve Psikoloji alanında eğitimler aldım. 2021 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden onur derecesiyle mezun oldum ve aynı zamanda Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tam burslu eğitime başladım. Ayrıca 2021'de, Sarı Psikoloji Psikolojik Danışma Merkezi'nde, Samsun Üniversitesi onaylı Aile Danışmanlığı eğitimini tamamladım. Yetkinliğimi artırmak için Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi gibi farklı yaklaşımların yer aldığı çeşitli eğitimlere ve seminerlere katıldım ve bu doğrultuda çalışmalarıma devam etmekteyim.







Yorum Gönder

0 Yorumlar